Rešetke

Aluminijske rešetke za dovod i odvod zraka

Rešetke Ima 29 proizvoda.

Podkategorije

 • Aluminijska rešetka KRH

  Aluminijska resetka za dovod i odvod zraka izrađena je iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Ugradnja vidljivim vijcima ili ugradbenom ramom. Regulator protoka zraka kao i ugradbene rame izrađen je iz pocinčanog lima.

 • Aluminijska rešetka KRV

  Aluminijska rešetka za dovod i odvod zraka izradena je iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj  boji.

  Ugradnja vidljivim vijcima iii ugradbenom ramom. Regulator protoka zraka kao i ugradbene  rame izraden je  iz pocincanog lima.

 • Aluminijska rešetka APR

  Aluminijska rešetka izrađena je iz Al-profila,eloksiranog u prirodnoj boji s kvadratno postavljenim plastičnim lamelama. Sluzi za dovod i odvod zraka.Ugradnja se obavlja s vidljivim vijcima iii ugradbenom ramom.

 • Aluminijska rešetka OAN

  Aluminijske rešetke za odvod zraka izrađene su iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Lamele su horizontalne i nepomične. Ugradnja vidljivim vijcima. Regulatori protoka zraka izrađeni su iz pocinčanog lima.

 • Aluminijska rešetka ARB

  Aluminijske rešetke za dovod i odvod zraka izrađene SU iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Lamele su nepomične i omogućuju smjer zraka okomito na rešetku iii nagnut pod kutem od 15°. Ugradnja s vidljivim vijcima iii ugradbenom ramom. Regulator protoka zraka kao i ugradbene rame izrađen je iz pocinčanog lima.

 • Cijevna rešetka CRV-CRH

  Aluminijska rešetka za dovod i  odvod zraka izradbena je iz aluminijskog profila eloksiranog  u  prirodnoj boji. Ugradnja vidljivim vijcima ili ugradbenom  ramom.
  Regulator protoka zraka kao i ugradbene rame izrađen je iz pocinčanog lima .

 • Nagazna rešetka ARN

  Aluminijske rešetke za dovod i odvod zraka izrađene su iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Lamele su nepomične i omogućuju smjer zraka okomito na rešetku ili nagnut pod kutem od 15 stupnjeva. Ugradnja s vidljivim vijcima ili ugradbenom ramom. Regulator protoka zraka kao i ugradbene rame izrađen je iz pocinčanog lima

 • Nagazna rešetka ARN - A

  Nagazna rešetka za ugradnju u pod elektronskih računskih centara, izrađena je iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Lamele su nepomične te ojačane izvedbe.

 • Nagazna rešetka ARN - B

  Nagazna rešetka za ugradnju u pod izrađena je iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji. Lamele su nepomične te ojačane izvedbe

 • Aluminijska rešetka VR

  Aluminijska rešetka, vidno nepropusna, izrađena je iz aluminijskog profila eloksiranog u prirodnoj boji, s horizontalnim nepomičnim lamelama. služi za ugradnju vrata. Ugradnja se obavlja vidljivim vijcima

 • Aluminijska rešetka...

  Aluminijska rešetka za dovod i odvod zraka. Izrađuje se u aluminijskoj verziji ARC, i čeličnoj verziji CR. Mreža je izrađena iz ekspandiranog aluminijskog lima ili čeličnog lima. Ugradnja vidljivim vijcima. Regulator protoka zraka izrađen je iz pocinčanog lima.

po stranici
Prikazuje 1 - 14 of 29 stavki
Prikazuje 1 - 14 of 29 stavki